HANDELSBETINGELSER

Frk. Dusa ApS
Dalumvej 59
5250 Odense SV,
CVR: 34476713

 

 

1. BRUG FOR HJÆLP? 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via
Email: Kundeservice@frkdusa.dk 
Tlf. 23 90 82 82

 

2. PRISER 

Hos Frk. Dusa ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne prisliste. Vi forholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dog tages der forbehold for udsolgte varer samt tilbudsvarer.

 


3. BETALINGSMULIGHEDER PÅ WWW.FRKDUSA.DK

Frk Dusa ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay,. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

4. FRAGT I DANMARK

Gratis fragt kun gældende i Danmark over DKK 500,-
Pakkeshop: DKK 49,-
Hjemmelevering: DKK 59,-
Erhvervlevering: DKK 79,-
Resten af Europa: DKK 220,-
USA og andre verdensdele: fra DKK 400,- (kommer an på pakkens størrelse og vægt) 
Større pakker/paller over 20 kg = DKK 300,-
 
Alt forsendelse i Danmark bliver leveret af GLS.
*Venligst kontakt kundeservice kundeservice@frkdusa.dk i forhold til fragtbetingelser.

 

5. LEVERING

Danmark: 1-3 arbejdsdage 
Europa og andre verdensdele: 2-7 arbejdsdage 
*Alle ordre der bestilles inden kl. 12:00 bliver afsendt samme dag. Alle ordre til EU og andre verdensdele vil blive afhentet af GLS/EuroBusiness.

  

 

6. HENT I BUTIK

Det er muligt for alle vores kunder at afhente deres ordrer inden for butikkens åbningstider. Find adresse og åbningstider nedenfor: 
ADRESSE
Frk. Dusa
Dalumvej 59
5250 Odense SV, 
Danmark

 

ÅBNINGSTIDER   

Mandag - torsdag: 11:00 - 17:30
Fredag : 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 13:00
Søndag: Lukket

 
  

7. RETURNERING AF WEBSHOP ORDRE

Produkter som er købt på www.frkdusa.dk kan returneres indenfor 30 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesretten annulleres, hvis du som kunder bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant.

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da de modtog varen. Bemærk, at du er ansvarlig for varerne, indtil vi modtager dem og skal derfor dække returomkostningerne, hvis varen er beskadiget. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler altid dig som køber. Ved ønske om ombytning til anden varer, sendes den nye bestilling / vare fragtfri til dig. Dette gælder dog ikke ved ombytning af udsalgsvarer.

VAREN SENDES RETUR TIL: 
Frk. Dusa
Dalumvej 59
5250 Odense SV, 
Danmark
OBS. Der afhentes ikke returordrer i pakkeshops, pakken skal sendes med omdeling til os.

7.1 RETURNERING TIL BUTIK
Alle varer købt på webshop kan også returneres i butikken.

 


8. TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det fulde beløb tilbage på dit kort, hvis produktet ikke er beskadiget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmetode, som du gjorde brug af ved checkout.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur. Send altid en email hvis du ønsker at returnere en ordre inden du sender denne retur. Oplys ordre nr. og årsag til returnering kundeservice@frkdusa.dk

  

 

9. GAVEKORT

Hos Frk Dusa Aps kan du købe gavekort både på webshoppen og i vores fysiske butik. Dette gavekort vil du kunne bruge i vores online såvel som i vores fysisk butik. Når din ordre er gennemført, modtager du en e-mail med en gavekort kode, som du kan udskrive og give personligt til den ønskede person. Gavekortet er gyldigt i 2 år efter købsdatoen.  

 


10. REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Frk. Dusa Aps vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Skulle uheldet værre ude, og du modtager en defekt varer, kontakt os da hurtigst mulig på kundeservice@frkdusa.dk gerne inden for de første 14 dage.


 


11. REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Send til vores kundeservice: kundeservice@frkdusa.dk

 

12. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Frk. Dusa ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.